Links

Samenwerking met het AVVN. De vereniging is aangesloten bij het  Algemeen Verbond van Volkstuinders Verenigingen in Nederland. Het AVVN geeft een blad uit over volkstuinen, waarin alle facetten van het tuinieren als hobby ruim de aandacht krijgen. Dit blad “de Tuinliefhebber” ontvangen alle leden. http://www.avvn.nl

GROENTENINFO GroentenInfo brengt u al 10 jaar professioneel advies over groenten op maat van de hobbytuinder. Samen met de onmisbare praktische tips, ervaringen en bijdragen van de duizenden lezers vormt dit de basis voor een succesvolle en milieuvriendelijke moestuin.

PLANTENNAMEN Bijna 300 jaar geleden bedacht Carl Linnaeus (arts en plantkundige) een nieuw systeem om o.a. de plantenwereld in te delen. Hij ontwikkelde de “Nomenclatuur”. Dat wil zeggen dat elke plant twee namen kreeg.

COMPOST Composteren is een rottingsproces waarbij bacteriën, schimmels en andere bodemorganismen groente- fruit en tuinafval (GFT-afval) omzetten in compost. Compost is een humusrijk en bruikbaar product.

MOESTUINFORUM  Het moestuinforum is een leerzaam forum over alles wat met tuinieren te maken heeft. Alles over de tuin,moestuin, doe het zelf op de tuin, recepten, e.d. kunt u hier vinden.

HEEMTUIN GOUDSE HOUT  In de heemtuin Goudse Hout wordt de natuurlijke rijkdom en verscheidenheid van het oorspronkelijke veenweidegebied, zoveel mogelijk, in ere hersteld. Het gebied is een mooie overgang tussen stad en platteland. Het ligt pal naast de woonwijk Achterwillens en vlak bij de Reeuwijkse Plassen en bezoekers hebben vrij toegang  van zonsopgang tot zonsondergang.
lege regel
DaveStorm hobbykassen.  Wij kunnen aan elke vraag voldoen, want maatwerk is onze specialiteit. Wij leveren en plaatsen onze producten door geheel Nederland.
 
lege regel
 

Geef een reactie